Bedrijven

Voor bedrijven zijn wij een professionele partner die collegiaal en efficiënt bijdraagt aan uw bedrijfsvoering. De uitvoering van onze grondverzetwerkzaamheden en inzet van mensen en machines stemmen we goed met u af zodat dit combineert met eventuele overige activiteiten ter plekke.

Betrouwbaarheid en vertrouwen

Gebroeders de Vries is een betrouwbare partner. We zijn trots op ons team, de kennis en ervaring waardoor we complexe klussen aankunnen en regelmatig ingeschakeld worden voor advies vraagstukken. We staan voor wat we zeggen en schrijven. Afspraak is bij ons afspraak en dit geldt wederzijds, uiteraard binnen alle redelijkheid.

Kwaliteit

We hechten veel waarde aan de kwaliteit en snelheid waarmee we onze werkzaamheden rondom grondverzet en loonwerk uitvoeren. Dit is natuurlijk ook van belang voor u als opdrachtgever. Voor het borgen van de kwaliteit in ons vakgebied zijn diverse certificaten en dergelijke relevant. We noemen hier het volgende:

  • VCA: VCA staat voor Veiligheid Gezondheid en Milieu, Checklist Aannemers;
  • ISO certificering voor zover relevant in onze branche;
  • CO2 beleid, iets wat we al jaren hanteerden en nu is geformaliseerd. Klik hier voor meer informatie.

Tevreden opdrachtgevers

Wij streven naar tevreden opdrachtgevers. Er staan enkele referenties op onze homepage. U kunt ook enkele projecten die we op deze website hebben gezet, bekijken. Wilt u hier meer over weten? Vraag er dan naar bij ons.

Al uw loonwerk, grondverzet en gerelateerde aannemerswerkzaamheden

Bij ons kunt u terecht voor al uw loonwerk en grondverzet. De combinatie van gemotiveerd, deskundig personeel en moderne, betrouwbare machines staan garant voor een juiste uitvoering van alle werkzaamheden. Denk voor uw bedrijf aan:

  • Advies over complexere projecten
  • Straatwerk zoals bestrating leggen en bestrating bijwerken
  • Grondwerk zoals grond verzetten, grond aanvoeren, grond afvoeren
  • Riolering aanleggen en (andere) afwateringssystemen onderhouden
  • Gladheidsbestrijding / Sneeuwruimen
  • Betonboren en betonzagen

Stelt u ook prijs op een goede zakelijke samenwerking op het gebied van grondverzet en loonwerk? We werken projectmatig maar bieden u desgewenst ook onderhoudscontracten aan.

Neem contact met ons op.