Over ons

Gebr. De Vries is opgericht in 1986 met een hydraulische graafmachine en een trekker, in de loop der jaren is dit uitgebreid tot een middelgroot bedrijf wat zijn diensten verleend aan bedrijven, particulieren, overheidsinstellingen en natuurinstanties.

We hebben een Fries hart dat klopt voor grondverzet- en loonwerk!

Door onze jarenlange ervaring en deskundige werknemers kunnen we u een gedegen advies geven voor het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden.
Onze professionele planning en werkvoorbereiding kan snel schakelen om u goed van dienst te zijn.

Wij zijn een gecertificeerd leer- en werkbedrijf voor het opleiden en behouden van bekwame werknemers.

ISO gecertificeerd

Sinds december 2016 zijn wij ISO 9001 gecertificeerd. De ISO 9001 certificering toont aan dat Gebr. De Vries streeft naar het continue verbeteren van de processen binnen het bedrijf en een hoge klanttevredenheid.

VCA gecertificeerd

De VCA certificering is gehaald voor het veilig uitvoeren van opdrachten en het keuren van bedrijfsmiddelen. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. De certificering geeft aan dat Gebr. De Vries aan veiligheidseisen voldoet en dat de werknemers werken volgens de veiligheidseisen.

CO2 beleid en CO2 prestatieladder

Gebr. de Vries voldoet aan de CO2 prestatieladder niveau 3. De CO2 Prestatieladder toont aan dat Gebr. De Vries continue bewust bezig is met het reduceren van CO2-uitstoot om bij te dragen aan een schoner milieu. In het kader van deze CO2 Prestatieladder worden doelstellingen gemaakt om de uitstoot te verminderen.

Op de website van SKAO is de pagina van Gebr de Vries BV te vinden via deze link: https://skao.nl/gecertificeerde-organisaties/Gebr_de_Vries_BV  

Onze certificaten kunt u hier raadplegen:

Overige communicatie en documenten kunt u hier bekijken.